GuruShots – sau platforma care m-a facut sa trag de mine

Cine ma stie poate sa zica din prima ca talentul meu cel mai mare e sa imi gasesc cate un punct de interes in care sa ma arunc cu gratie cu capul inainte, citind si invatand pe tema aia pana mi se face rau, dar ca dupa o perioada ma plictisesc. Dar nu asa, usor, ma plictisesc teribil.

Cam asta a fost asteptarea si cu fotografia. Si-a luat ametita camera, a iesit la facut poze pana a facut basici in palma si dupa…silentio stampa.

Si-aici a intrat in joc GuruShots, care e una din cele mai cool chestii peste care am dat in ultima perioada.

GuruShots front page

Cum ma situez undeva la granita dintre generatiile Y si Z, adica sunt millenial si nu prea, orice e platforma de socializare, orice duce spre gamificare, orice chestie din telefon care ma tine in priza ma pasioneaza profund.

Asa si cu GuruShots, care de fapt e o retea sociala pentru fotografi din toata lumea si care functioneaza pe sistemul de Challenge. In fiecare zi apar noi provocari, de la clasicul alb-negru pana la chestii care incep cu litera i. Si tot asa.

Screen Shot 2018-03-11 at 10.48.32.png

Functioneaza destul de simplu, te inscrii intr-o competitie, iti incarci pozele, votezi si esti votat, poti castiga diverse premii si premiute: bundle-uri pentru aplicatie, vouchere pentru diverse magazine online de photo / video / editare, sesiuni de coaching pe portofoliu cu unii din mai marii platformei.

Si, ce mi s-a parut cel mai smechenozaur, e ca unele din provocari sunt lansate in parteneriat cu Galerii de Arta, ceea ce inseamna ca ai sansa sa iti ai pozele expuse unde si mai unde pe Glob. Bineinteles, ca stiu ca exista carcotasi, GuruShots iti garanteaza ca iti pastrezi drepturile de autor si te striga pe nume cand te lauda.

Nu stiu daca sa va zic sa o incercati sau nu, ca depinde ce va place. Dar daca simtiti nevoia de o provocare, daca vreti sa explorati teme noi sau pur si simplu sa vedeti interpretarile unor alti oameni, eu zic ca merita o sansa.

Si ca sa nu vin cu mana goala, cum ar veni, va las mai jos un set de fotografii de ale mele, sa nu ma laud degeaba:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s